Med WhatsApp kan du äntligen skicka alla typer av filer

0 Shares

WhatsApp

WhatsApp lanserar nu en ny uppdatering för sin meddelandeapp som äntligen ger användarna möjlighet att skicka vilken typ av fil de vill ha. Denna funktion sågs först i betakanalen förra månaden.

Det innebär att bland andra typer av filer kan användare nu dela objekt med tillägg som APK (Android-appar), DOC (Word-filer), XLS (Excel-filer) och så vidare. Det är dock inte den enda förändringen i den senaste versionen av WhatsApp.

Så, vad mer är nytt? Tja, baserat på denna förändringslogg, får WhatsApp också ett antal designjusteringar relaterade till ljud- och videosamtal.

Användare har nu också möjlighet att svepa upp i kamerans gränssnitt i appen för att se deras foto- och videogalleri och trycka och hålla ned för att markera text för fetstil, kursiv och genomstrykning i chattar.

Eftersom uppdateringen rullar ut och WhatsApp inte har gjort den senaste versionen av appen tillgänglig för alla på en gång kan det ta lite tid innan den kommer till din enhet.

För att ladda ner WhatsApp på Android, klicka på den här länken för Google Play-listan. På iOS kan du ta det från App Store.

Fotokredit: dennizn / Shutterstock.com

0 Shares