Mer än 50 nya emojis kommer till Apple Watch, iPhone, iPad och Mac

0 Shares

Emojis har visat sig vara ett av de största tillskotten till skriftspråket. Oavsett vilket språk du läser / skriver kan din kommunikation förbättras och förbättras avsevärt med hjälp av dessa underbara emojis. Du förstår, eftersom det skrivna ordet saknar kroppsspråk och allmän känsla av känslor är det lätt för en felkommunikation. Exempelvis kan e-postmeddelanden och textmeddelanden misstolkas av mottagaren, eftersom de felaktigt kan anta att avsändarens känslor är negativa. Tillägget av ett leende ansiktsemoji kan till exempel göra hela skillnaden. Förhoppningsvis kommer även riktiga böcker att inkludera emojis i framtiden.

Idag meddelar Apple att 59 nya emojis kommer till kommande iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6 och macOS 10.15! Det finns många roliga nya tillägg, som en flamingo, jojo och våffla till nya några. Eftersom Apple är ett sådant progressivt företag använder de också emojis som en plattform för att främja sitt budskap om jämställdhet. Emojis som visar människor som håller hand kan nu anpassas med olika kön och hudtoner. Lika viktigt ur ett socialt perspektiv är fokus på människor med olika förmåga – det finns också en ledarhund och en robot / protetisk arm.

“För att fira världens Emoji-dag förhandsgranskar Apple ett urval av nya emoji som kommer i höst och avslöjar de nyaste designerna som ger tangentbordet ännu mer mångfald, tillsammans med roliga och spännande tillägg till populära kategorier av mat, djur, aktiviteter och smileys. I en större uppdatering av Holding Hands emoji som vanligtvis används för att representera par och relationer, kommer användarna nu att kunna välja vilken kombination av hudton som helst, förutom kön, för att personifiera människor som håller hand och öppna mer än 75 möjliga kombinationer, säger Apple.

IPhone-tillverkaren säger vidare, “Efter Apples förslag till Unicode Consortium förra året att införa mer funktionshindrade teman emoji, kommer en ny guidehund, ett öra med hörapparat, rullstolar, en protetisk arm och ett protetiskt ben att finnas tillgängligt i Emoji-tangentbordet. Att fira mångfald i alla dess många former är en integrerad del av Apples värderingar och dessa nya alternativ hjälper till att fylla ett betydande gap i emoji-tangentbordet. Många ytterligare emoji-kategorier får spännande uppdateringar med ett nytt smiley ansikte för gäspning, en hel del baddräkt, nya matvaror inklusive våffla, falafel, smör och vitlök och nya djur som lättja, flamingo, orangutang och skunk. “

Om du tror att emojis stinker, tar du tyvärr fel – ja … förutom den befintliga poop emoji och nya skunk. Visst, många ludditer kommer att avvisa användningen av nutida hieroglyfer för att förbättra det skrivna ordet, men de är helt enkelt rädda för förändring. Framåtblickande människor kommer att uppgradera sina Apple-enheter så snart som möjligt för att få dessa spännande nya emojis. Jag kan inte vänta!

0 Shares