Mer än 80 miljoner Huawei-enhetsanvändare är på Android Pie (EMUI 9)

0 Shares

Donald Trump kan ha en bugg upp över Huawei, men anti-kinesisk propaganda åt sidan, konsumenter runt om i världen älskar företagets enheter. Huaweis bärbara datorer, smartphones och surfplattor tas emot väl av både professionella granskare och konsumenter. Det borde inte finnas något mysterium hur Huawei uppnår ett sådant beröm – dess produkter är eleganta, välbyggda och inte alltför prissatta. P30 Pro kan vara den bästa Android-smarttelefonen på marknaden.

I synnerhet med Android ger Huawei inte bara en utmärkt kundupplevelse genom hårdvara utan även OS-uppdateringar. Faktum är att företaget firar en imponerande milstolpe – mer än 80 miljoner Huawei-enhetsanvändare är nu på Android 9.0 Pie. Tekniskt sett är det EMUI 9, vilket är Android plus Huaweis förbättringar. Detta skämmer många andra enhetstillverkare, som Samsung och LG.

“Tidigare endast tillgängligt för Mate10-serien (lanserades 2017), P20-serien, Mate RS och Nova3 (alla lanserades 2018), gör Huawei nu EMUI 9 tillgängligt för äldre modeller som Mate9 och P10 som en del av sitt åtagande att kontinuerliga uppgraderingar och leverera mer värde till konsumenterna. EMUI 9 markerar den andra stora versionuppgraderingen för tidigare generationens flaggskeppsmikrofoner som ger exceptionell upplevelse med det senaste Huawei-användargränssnittet. Huawei kommer också att fortsätta tillhandahålla regelbundna säkerhetsuppdateringar, skyddar användarnas integritet och behåller enheter säkra, säger Huawei.

LÄS OCH: HUAWEI uppdaterar MateBook X Pro samtidigt som MateBook 14 introduceras

Företaget säger vidare, “För att uppgradera till EMUI 9 kan individer följa instruktionerna som finns tillgängliga i sin telefon genom att gå till Inställningar> System> Programuppdatering. Välj inställningsmenyn (tre vertikala prickar) i det övre högra hörnet till” Ladda ner senaste hela paketet “och för att ställa in” Uppdateringsinställning “, till exempel att ladda ner via WiFi och över natten. Välj” Ny version “när den visas på huvudskärmen för Systemuppdatering och välj sedan” Ladda ner och installera “för att påbörja installationen och för en översikt över vad ingår i uppdateringen. Alternativt kan individer också registrera sig för EMUI-uppgradering via HiCare-appen. “

Huawei delar följande enheter som får en uppgradering till Android 9.0 Pie

Mate10-serien Mate9-serien MateRS Mate20 lite P20-serien P10-serien Nova3-serien

Det är viktigt att notera att detta 80 miljoner nummer inkluderar både konsumenter som uppgraderat från EMUI 8 och de som köpte nya Huawei-enheter med EMUI 9 förinstallerad. Ännu mer imponerande, dock Huawei lovar att ha 100 miljoner användare på EMUI 9 i slutet av den här månaden.

Förhoppningsvis löses detta dumma USA-förbud snart, så Huawei kan fortsätta erbjuda uppdateringar till sina användare. Helvete, till och med Google ber Trump att låta Huawei behålla åtkomst till Android!

Bildkredit: Nejron Photo / Shutterstock

0 Shares