Mer lagringsutrymme för din smartphone: Sony avslöjar en USB-enhet med dubbla ändar, gjord för Android

0 Shares

Sony har avslöjat en dubbeländad hybrid-flashenhet för Android-ägare.

Den ena änden är en traditionell USB-kontakt, och den andra änden kommer gärna in i en Android-enhets USB-port och erbjuder ett snabbt och enkelt sätt att överföra filer mellan Android-enheter och datorer när det inte finns någon microUSB-kabel närvarande.

Det kommer naturligtvis också att fungera som en vanlig flash-enhet och kan vara användbart för ägare av enheter som Google Nexus 5, LG G2 och HTC One, som saknar microSD-kortplatser.

Ladda upp den från din dator, placera den i din bärbara enhet, titta på en film och lägg sedan tillbaka den på din nyckelring – en bättre lösning än att ständigt behöva radera filer för att göra plats för videor, vi tror att du håller med.

En nackdel är priset: det kostar US $ 20, US $ 30 och US $ 63 för versionerna 8 GB, 16 GB och 32 GB respektive, och du måste installera Sonys anpassade app för att använda den. Det kommer att vara tillgängligt för att snäppa upp i januari. För liknande funktioner kan du bara köpa en USB OTG-kabel för ett par pund och lägga till en vanlig flash-enhet – även om det inte är en så elegant lösning.

0 Shares