Mi Electric Tandborste T300 kan säljas på Mi Indias webbutik

0 Shares

Xiaomi är känt för att släppa tillbehör av högsta kvalitet och livsstilsprodukter utöver smartphones, och de har nyligen sålt Mi Electric Toothbrush T300 via Crowdfunding till 1 199 INR. Den senaste utvecklingen är att Xiaomi sannolikt kommer att lägga ut Mi Electric Tandborste T300 för offentlig försäljning. Ryktet får betydelse med den ledande tekniska portalen Gadgets Beat, som bryter nyheterna om den överhängande tillgängligheten av Mi Electric Toothbrush T300. Portalen tog en ledtråd från den senaste tweeten från Mi India.

Xiaomi Indien verkar upptäcka nya fakta om sina produkter varje dag under den 21-dagars låsning som sker på grund av COVID-19-virusutbrottet. Företaget arbetar hårt för att hitta antalet borst på #MiElectricToothbrush, och de publicerade till och med en bild tillsammans med tweeten som ger tre alternativ, vilket motsvarar det totala antalet borst i Mi Electric Toothbrush. Företaget uppmanade också användare att gissa borsten räknas med hashtaggen #MiFinder. Xiaomi genomför dock inte någon giveaway, men du kan lägga upp ditt svar i form av kommentaren bredvid hashtaggen.

Trots att Xiaomi inte har lämnat rätt svar varken på tweet eller bilden, tror vi att det sociala inlägget är en indikation på ledtråden kring den kommande offentliga försäljningen av Mi Electric Tandborste T300. Vi förväntar oss ingen offentlig försäljning före den 14 april på grund av avstängningen. Företaget kunde lista och sälja tandprodukter på den officiella Mi India-butikswebbplatsen i slutet av denna månad. Enligt Gadgets Beat kommer Xiaomi förmodligen att lansera ett utbytbart borsthuvud som ett valfritt tillbehör tillsammans med Mi Electric Tandborste.

Mi Electric Tandborste T300 Specifikationer

Mi Electric Tandborste T300 har DuPont TyneX StaClean-borst, som kan rensa skräp och plack mellan tänderna. Tandborsten är IPX7 vattentålig och finns i en enda vit tonfärg. Borsten använder också magnetisk levitation sonisk motor, som kan producera upp till 31000 vibrationer per minut för effektiv rengöring.

Du bör notera att den indiska modellen inte ger stöd för appanslutning för att upptäcka borststyrka, inklusive munhygiendata som i den kinesiska motsvarigheten. Medan dual-pro-borstningsläget gör att du kan matcha preferenser, pausar en EquiClean Auto Timer som ingår i tandborsten automatiskt i 30 sekunder efter varannan minut, vilket hjälper dig att byta sida utan att använda en viss sida i stor utsträckning.

Mi Electric Tandborste T300 kan leverera upp till 25 dagars arbetstid. Företaget hävdar att borsthuvudet håller i upp till fyra månader. Du kommer att kunna ladda tandborsten via en USB Type-C-laddare.

Mi Electric Toothbrush T300 såldes bara några dagar via Crowdfunding och enligt Mi India-butiksanalys lyckades företaget sälja 2 723 enheter med 2465 supportrar. Om Gadget Beat-berättelsen visar sig vara sant kan du förvänta dig att offentliggörandet av Mi Electric Toothbrush offentliggörs inom denna månad.

0 Shares