Microsoft 365 är tillgängligt nu, men du kan spara 47% rabatt på priset för Office 2019

0 Shares

Idag är dagen då Office 365 omfördelas Microsoft 365, komplett med flera nya funktioner när Microsoft flyttar för att ge sin favoritprenumerationsmodell ett bredare tilltal.

Befintliga Office 365-prenumeranter behöver ingenting – från och med idag byter din plan sömlöst till motsvarande Microsoft 365-plan. Men den rebadged-tjänsten lanseras också med flera nya funktioner som är utformade för att locka fler prenumeranter. Men om du inte är övertygad om prenumerationsmodellen har vi två fantastiska erbjudanden för Office 2019 och Windows 10, som erbjuder licenser som inte går ut.

Liksom sin föregångare erbjuder Microsoft 365 olika nivåer beroende på användarens behov. Microsoft 365 Personal erbjuder en enanvändarlicens över obegränsade enheter för 6,99 USD per månad eller 69,99 USD per år. Microsoft 365 Family ersätter Office 365 Home, och namnändringen återspeglar det faktum att den är utformad för att delas mellan hushåll – upp till sex personer, på alla deras enheter. Det kostar 9,99 USD per månad eller 99,99 USD per år.

Alla befintliga fördelar – inklusive sex Office-applikationer *, 1 TB OneDrive-lagring för varje användare och upp till 60 minuters samtalstid på Skype per månad – rullas över till de nya paketen.

Den nya funktionen ser Idéer för Word – ett redigeringsverktyg i grammatikstil för att förbättra skrivkvaliteten – bli rebadged som Microsoft Editor. Tillgänglig via fliken Granska i Word (klicka på “Kontrollera dokument”), funktionen rullas nu ut till Outlook.com och Chromium-baserade webbläsare som ett fristående tillägg – notera, grundläggande funktionalitet är tillgänglig för alla användare, men Microsoft 365-prenumeranter får tillgång till avancerade skrivhjälpmedel, från djupare grammatikkontroller till förfiningförslag för att förbättra tydlighet, korthet och så vidare.

PowerPoint-användare kommer att dra nytta av ett uppdaterat Presenter Coach-verktyg, som nu kan upptäcka ytterligare problem som röster som låter för monotona, tillsammans med många nya designelement från bakgrunder till teckensnitt.

På andra håll bör Excel-användare hålla koll på ankomsten av nya dynamiska mallar – även i Word och PowerPoint, som är utformade för att förenkla skapandet av dokument inom ett stort antal ämnen. Till exempel är den kommande Money in Excel-mallen utformad för att hjälpa användare att hålla reda på sin personliga ekonomi i programmet. Andra förbättringar inkluderar möjligheten att importera ett bredare utbud av datatyper som spänner över allt från matportioner till platser.

Microsoft utökar också sitt Teams kommunikations- och samarbetsverktyg till familjer, med Microsoft Office 365-prenumeranter som kan skapa grupper för familj, vänner och andra personliga aktiviteter. All Teams-funktionalitet, från chattar till videokonferenser, är tillgänglig.

Gå fristående
Inte alla kommer att bli glada över detta uppenbara tryck för att förvandla användare till pågående prenumeranter. Tack och lov, för de som är fast beslutna att betala en gång för programvara, har vi lagt upp ett par bra erbjudanden som du kan dra nytta av.

Först och främst är Office 2019, den fristående versionen som först släpptes i februari. Du kan köpa Office 2019 Home & Student – bestående av Word, Excel och PowerPoint – för bara $ 79,00, vilket sparar 47 procent på MSRP, eller Office 2019 Home & Business – som också inkluderar Outlook – för bara $ 149, vilket sparar 40 procent. Båda innehåller en enda PC / Mac-licens som inte går ut.

För det andra är en hel del på Windows 10 Professional – en enda licens som inte går ut kan vara din för bara $ 39,99, vilket sparar 80 procent på MSRP.

Detta kan användas för att uppgradera en befintlig dator från Windows 7 eller 8.1, ställa in en virtuell maskin eller till och med för att låsa upp nya funktioner i en befintlig Windows 10 Home-installation, såsom BitLocker-enhetskryptering, större kontroll över Windows Update och tillgång till Hyper- V virtualiseringsfunktioner.

När du uppgraderar från Windows 10 Home till Pro behöver du inte installera om det – helt enkelt öppna ‘Start> Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Aktivering’ och klicka på ‘Ändra produktnyckel’ för att ange din nya Windows 10 Professional-produktnyckel och låsa upp de nya funktionerna . Gjort och dammat inom fem minuter.

Microsoft 365 Personal och Family är nu tillgängliga som en- och fleranvändarabonnemang. Köp dina enanvändare, eviga licenser för Office 2019 Home & Student ($ 79), Office 2019 Home & Business ($ 149) och Windows 10 Professional Edition ($ 39.99) via Downloadcrew Software Store. För att skapa Windows-installationsmedia, kolla in Media Creation Tool.

* Access och Publisher är endast PC. Andra produkter – Word, Excel, PowerPoint och Outlook – finns också på mobilen och Mac.

0 Shares