Microsoft-annons hävdar att Surface Pro 7 är ett bättre val än en MacBook Pro

0 Shares

Surface Pro 7 vs MacBook Pro

Det har alltid varit en sund rivalitet mellan Microsoft och Apple, och med en ny annons förstör Windows-tillverkaren för en kamp – en Surface Pro 7 vs MacBook Pro-kamp.

Annonsen ser att Microsoft gör det djärva påståendet att dess egenproducerade Surface Pro 7 är en bättre enhet – och ett bättre val – än Apples MacBook Pro. Ett av de viktigaste argumenten som Microsoft använder är att dess egen enhet är mycket billigare, hjälpt av det faktum att det finns en specialaffär just nu.

Se även:

Det är naturligtvis ingen överraskning att Microsoft jämförde Surface Pro 7 och MacBook Pro, att Apples bärbara dator saknades inom vissa områden. Företaget citerar en pekskärm och penna som skäl att välja Surface över MacBook, liksom att tangentbordet är löstagbart. Att gå den här vägen skulle det förmodligen ha varit mer meningsfullt för Microsoft att göra jämförelser mot iPad Pro.

Microsoft säger också att app- och spelstöd är mycket bättre på Surface Pro 7, innan det äntligen påpekas att MacBook Pro är dyrare.

Du kan se annonsen själv här:

I beskrivningen för videon säger Microsoft:

Endast Surface Pro 7 har mångsidigheten och bärbarheten hos både en surfplatta och en bärbar dator. Med funktioner som pekskärm, avtagbart tangentbord och penna och tillräckligt med kraft för att köra dina favoritappar – du kan arbeta eller spela var som helst. Microsoft Surface Pro 7 har allt du behöver för att göra det du älskar.

Så … på vilken sida av staketet faller du på? Vill du välja en Surface Pro 7 eller en MacBook Pro för att göra ett val?

0 Shares