Microsoft åtgärdar några problem som blockerade uppgraderingar till Windows 10 version 1903

0 Shares

Windows 10-lådor

Installationshastigheter för Windows 10 maj 2019 Update (version 1903) är fortfarande låga, och detta beror åtminstone delvis på att Microsoft har blockerat uppdateringar för många människor på grund av en serie problem med hårdvaru- och mjukvarukompatibilitet.

Nu kan installationsnumren börja öka eftersom Microsoft har tagit bort några av dessa block – även om företaget varnar för att det kan ta en stund innan uppdateringen visas för dem som tidigare inte kunde installera den.

Se även:

Över på informationssidan för version 10 av Windows 10 1903 avslöjar Microsoft att tre problem som förhindrade installation har åtgärdats. Trioen av problem som har fixats är:

Funktionsbortfall i Dynabook Smartphone Link-appen Ljudet fungerar inte med Dolby Atmos-hörlurar och hemmabio Fel vid försök att uppdatera med extern USB-enhet eller minneskort anslutet

Om du har hindrats från att installera uppdateringen på grund av något av dessa problem kommer du snart att kunna göra det.

Microsoft varnar:

[These] problem[s] [are] nu löst och skyddet har tagits bort. Observera att det kan ta upp till 48 timmar innan du kan uppdatera till Window 10, version 1903.

Eftersom problemen har åtgärdats från och med den 11 juli kan du behöva vänta till helgen tills uppdateringen dyker upp för dig.

Bildkredit: Friemann / Shutterstock

0 Shares