Microsoft avbryter lanseringen av Surface Hub 2X-datorpatron

0 Shares

Microsoft Surface Hub 2

Microsoft har ändrat sig om framtiden för Surface Hub 2. Företaget hade tidigare planerat att släppa en processoruppgradering i form av Surface Hub 2X-datorkassetten, men detta verkar inte längre vara fallet.

Ett läckt webbseminarium visar att Microsofts planer på att släppa en processor- och GPU-förbättrande uppgraderingskassett har lagts på, och företaget planerar nu att släppa en “större programuppdatering” för Surface Hub och Surface Hub 2

Se även:

Bland de viktigaste orsakerna till uppgraderingspatronen var tillägget av kakel- och rotationsfunktioner. Men i webbseminariet säger Microsoft om dessa funktioner: “De behöver kanske inte uppgradera för Surface Hub 2S-kunder, eller de behöver kanske inte en betald beräkningskassettbyte. Vi har inte planer på att släppa en beräkningskassett 2020, för det bästa sättet att frigöra dessa funktioner – plattsättning och rotation – kanske inte kräver att vi tar den vägen “.

Nyheten delades av den berömda pålitliga läckaren WalkingCat på Twitter:

I ett uttalande till randen var Microsoft inte villigt att kasta mycket ljus på vad framtiden kommer att ha för datorkassetten:

Vi har en fortlöpande dialog med våra kunder på Hub och arbetar för att anpassa färdplanen för att bäst tillgodose deras behov. De två högsta prioriteringarna för Hub 2020 är att distribuera 85 “-enheten och lansera en OS-uppdatering som innehåller många toppfunktioner som kunder har efterfrågat sedan Surface Hub 2S lanserades, inklusive förbättrad IT-integrering, distribution och hanteringsfunktioner utan kostnad för alla versioner 1 Hubs och Hub 2S-enheter. Vi kommer att ha mer att dela under de kommande månaderna.

0 Shares