Microsoft avslöjar Black Friday 2018-erbjudanden på Surface, Xbox One och mer

0 Shares

Thanksgiving kommer, vilket gör mig ganska glad. Jag älskar att komma ikapp familjen när jag tappar ner kalkon, fyllning och liknande. Efter den stora måltiden vill jag gå igenom pappersannonserna för butiker som Target, Best Buy och Kohl för att hitta de bästa erbjudandena. Sedan, den kvällen vid midnatt, lämnar jag huset för att göra några saker jag vill ha för Black Friday! I den digitala tidsåldern är denna typ av föråldrad – jag kan lika gärna handla online, men jag värnar om erfarenhet. Det är kul.

Microsoft har gjort en hel del saker med buggiga Windows 10-uppdateringar och misslyckades med att sätta USB-C på sin senaste Surface Laptop 2-dator, men förståeligt nog, en del av er vill / behöver fortfarande en Windows-dator. Om du behöver en ny dator, Xbox eller annan teknisk relaterad produkt har Microsoft äntligen avslöjat Black Friday 2018-försäljningen. Det här är inte bara erbjudanden från Microsofts egen butik utan även på Windows 10-datorer som finns hos andra återförsäljare.

“När jag tänker tillbaka på en livstid med att ge semester, kommer jag inte alltid ihåg de exakta presenterna eller mönstret på omslagspapperet. Vad jag dock minns tydligt är det leendet, det skrattet av någon som packar in den perfekta presenten. jag och från jag – dessa gåvor hade ofta teknik i centrum, oavsett om det var den senaste spelkonsolen som jag alltid ville växa upp, den perfekta datorn för mina barn eller den utsålda träningsanläggningen för min fru. Att packa upp en gåva med teknik verkar alltid generera en glad dans, säger Matt Barlow, Corporate Vice President, Windows and Devices Group.

LÄS OCH: Nya Zeeland väljer Google Chromebooks framför Microsoft Windows 10 för utbildning

Barlow säger vidare: “För denna semester och en av mina favoritperioder på året ser jag fram emot att fira med min familj och nära och kära, och att ge mer än bara gåvor. Jag hoppas kunna dela nya ögonblick av undring med andra och titta tillbaka på dem kärleksfullt, år framöver. I år har Microsoft Store och våra partners några fantastiska alternativ att ge underverk med Black Friday-erbjudanden för dagens digitala livsstil – från Xbox One-paket till Surface-familjen och Windows 10-datorer. Valda erbjudanden kommer att finnas tillgängliga i olika regioner, och priser och tidpunkt kan variera. “

Microsoft delar erbjudanden nedan. Vänligen notera: Datumen för dessa erbjudanden varierar, med vissa lanseringar på Thanksgiving eller till och med tidigare. Fan, vissa erbjudanden är till och med live i dag!

Kommer du att dra nytta av någon av dessa försäljningar? Berätta vad du ska köpa i kommentarerna nedan.

0 Shares