Microsoft avslöjar Surface Laptop 3 – tillgänglig för förbeställning idag

0 Shares

Surface Laptop 3

Efter en serie läckor presenterade Microsoft idag officiellt de senaste tilläggen till Surface-sortimentet. Att sparka igång är Surface Laptop 3, tillgänglig i 13- och 15-tums modeller.

Surface Laptop 3 är tillverkad i samarbete med AMD och har en anpassad Surface Edition Ryzen-processor för 15-tumsmodellen. Den 13-tums enheten har en fyrkärnig 10: e generationens Intel Core-processor. Båda behåller bildförhållandet 3: 2. Låt oss dyka in och titta på alla specifikationer.

Se även:

Microsoft säger att Surface Laptop 3 är dubbelt så snabb som en tidigare generation och tre gånger mer kraftfull än en MacBook Air. Företaget har ökat storleken på styrplattan med 20 procent och behållit 1,3 mm-rörelsen för tangentbordet och levererar – enligt Microsoft – tyst skrivning. Alcantara-tygöverdraget är borta, ersatt av en ny helmetallkonstruktion och det finns ett nytt sandstenfinishalternativ.

15-tumsmodellen kan utrustas med upp till 32 GB LPDDR4x RAM och 1 TB SSD-lagring, medan den mindre enheten kan ha upp till 16 GB LPDDR4x RAM och 1 TB SSD-lagring. I båda fallen kan dock användare enkelt byta ut hårddisken eftersom SSD har gjorts utbytbar. Tangentbordslådan har också gjorts lättare att ta bort för att möjliggöra reparationer.

Båda modellerna har snabb laddning, med mindre än en timmes laddningstid som fyller batteriet till 80 procent kapacitet. När det är fulladdat lovar Microsoft “batteriets livslängd hela dagen”.

Den 13-tums Surface Laptop 3 börjar på $ 999; 15-tums Surface Laptop 3 börjar på 1 199 $. Båda är tillgängliga att förbeställa från idag och kommer officiellt att lanseras den 22 oktober.

0 Shares