Microsoft bekräftar att den kommande versionen av Windows 10 Redstone 5 kommer att kallas oktober 2018-uppdateringen

0 Shares

På IFA 2018-huvudtalen i Berlin har Roanne Sones, företagets vice vd, Microsoft, bekräftat vad de flesta av oss redan visste – nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10, kodnamnet Redstone 5, kommer att vara Windows 10 oktober 2018-uppdateringen. Gäspa inte alla på en gång.

Namnet är ingen överraskning med tanke på att det förväntades börja lanseringen i oktober, och dess föregångare var uppdateringen från april 2018 som släpptes i april.

SE ÄVEN:

I meddelandet sa Microsoft återigen att operativsystemet nu är på nästan 700 miljoner enheter. Det har gått ganska lång tid sedan detta nummer officiellt uppdaterades.

Anmärkningsvärda nya funktioner i nästa release inkluderar Cloud Clipboard, ett mörkt läge för File Explorer, en uppdaterad Game Bar, Microsoft Edge-förbättringar – som alltid – och stora uppdateringar av Notepad och Snipping-verktyget.

Tyvärr har det som förväntades vara den enastående funktionen i den här uppdateringen – Set – tappats från denna release. Microsoft hoppas få det till följande funktionsuppdatering nästa år.

0 Shares