Microsoft börjar rulla ut nya ikoner till alla Windows 10-användare

0 Shares

Nya Microsoft-logotyper

Det är några månader sedan Microsoft först presenterade ikonerna för nya utseende för Windows 10 och olika applikationer.

Nu, efter att ha börjat lansera de nya ikonerna till Windows Insiders, ger företaget alla tillgång till de nya designen. För närvarande verkar det vara människor som kör Windows 10 version 1909 som påverkas, och det betyder att de kan njuta av nya ikoner för Mail, Calendar, Calculator, Photos och fler appar.

Se även:

Redan i december förklarade Microsoft de estetiska förändringarna som de skulle göra och sa: “Med den senaste vågen av ikonredesigner stod vi inför två stora kreativa utmaningar. Vi behövde signalera innovation och förändring samtidigt som vi behöll kunden. Vi hade också att utveckla ett flexibelt och öppet designsystem för att spänna över en rad sammanhang samtidigt som det är troget mot Microsoft “.

Ursprungligen var det bara de som var inblandade i Insider-programmet som hade tillgång till de nya ikonerna, men som Techdows har påpekat – och bekräftats av BetaNews – levereras det nya utseendet till icke-insiders.

Medan uppdateringar av kalender- och e-postapparna verkar ha skjutits ut automatiskt för alla, måste du uppdatera apparna via Microsoft Store för att kunna se de nya ikonerna för apparna Kalkylator och Filmer och TV.

0 Shares