Microsoft börjar testa Android-skärmspegling på Windows 10

0 Shares

Microsoft introducerade först sin Your Phone-app i slutet av förra året, och Windows Insiders som kör en 19H1-byggnad kan nu prova en helt ny funktion – skärmspegling.

Detta nya tillägg låter användare spegla en Android-telefons skärm direkt på en Windows 10-dator, men – som du förväntar dig – den här funktionen är inte tillgänglig för alla.

SE ÄVEN:

Som Microsoft förklarar:

Den här funktionen rullar gradvis ut till Insiders på 19H1-byggnader. Det kan ta några dagar innan den här funktionen visas i appen Your Phone (version 1.0.20701.0 och senare).

Du kan använda appen Your Phone på vilken Windows 10-dator som helst som kör Windows builds 1803 (RS4) eller senare och alla Android-telefoner som kör Android version 7.0 eller senare. Men den nya telefonens skärmfunktion är ursprungligen bara kompatibel med en begränsad uppsättning enheter. Surface Go är den första enheten i Surface-sortimentet som förhandsgranskar den här funktionen. Vi kommer att fortsätta att utöka listan över enheter över tid för både PC och telefon.

Programvarugiganten listar följande krav:

Välj Android-telefoner * som kör Android 7.0 eller senare (* Samsung Galaxy S8 / S8 + / S9 / S9 +). Windows 10-dator med en Bluetooth-radio som stöder perifer roll med låg energi. Hur man kontrollerar om din dator stöder detta. Senaste förhandsversionen av 19H1 (18335+ rekommenderas). Android-telefonen måste vara på, inom Bluetooth-räckvidden för datorn och ansluten till samma nätverk som datorn.

Kända problem med denna version inkluderar:

Touch-inmatning fungerar ännu inte Alltid på skärmen visas inte på telefonens skärm som visas på PC: n Inställningar för blått ljus kommer inte att tillämpas på telefonens skärm som visas på PC Ljudet spelas upp från telefonens högtalare, inte PC: n Dubbel genom att klicka kan komma ner anmälningscentret Vissa spel och appar stöder inte musinteraktioner (t.ex. Pokémon Go, Merge Dragons, Feedly) Om du aktiverar inställningen för att dölja mjukt tangentbord när ett fysiskt tangentbord finns, kommer ditt mjuka tangentbord att försvinna när du är inom Bluetooth-räckvidden för din dator oavsett tillståndet för din telefon-app eller telefonens skärmsession

0 Shares