Microsoft dödar Skip Ahead-ringen för Windows Insiders – vad betyder det för dig?

0 Shares

Windows 10-lådor

För alla som vill få en snygg inblick i framtiden för Windows 10 har Windows Insider-programmet länge tillhandahållit ett sätt att testa förhandsgranskningsversioner av operativsystemet. Men det tog inte lång tid innan saker och ting blev förvirrande.

Microsoft introducerade olika “ringar” som gjorde det möjligt för användare att hoppa på pre-release-byggnader av varierande kvalitet och i olika utvecklingsstadier – Slow, Fast, Release Preview och Skip Ahead. Nu har företaget beslutat att förenkla saker genom att döda av Skip Ahead-ringen. Här är vad detta betyder för insiders.

Se även:

Hittills gav Skip Ahead-ringen människor chansen att kolla in nästa större version av Windows 10, men det innebar ofta att hantera instabil kod. Detta, i kombination med Microsofts senaste problematiska uppdateringar för Windows 10, kommer sannolikt att ha beaktats i företagets beslut att avbryta Skip Ahead-ringen och fokusera på resten. Det betyder att alla som hade anmält sig till Skip Ahead-ringen kommer att släppas tillbaka till Fast-ringen.

Brandon LeBlanc, senior programchef för Windows Insider Program, meddelade förändringen i ett blogginlägg om lanseringen av Windows 10 Insider Preview Build 19018:

Från och med idag migreras Windows Insiders som har valt att hoppa över framåt till snabbringen. Detta innebär att Skip Ahead inte längre kommer att återspeglas under Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Insider-program. Framöver kommer vi inte att erbjuda Skip Ahead som ett alternativ för Insiders att registrera sig för. Vårt mål är att ge alla i Fast Ring de senaste byggnaderna samtidigt.

Så nu finns det bara tre Insider-ringar att välja mellan: Slow, Fast och Release Preview. Vilket ska du välja?

Bildkredit: Friemann / Shutterstock

0 Shares