Microsoft drar ur kontakten med Windows 10: s spelförändrande uppsättningsfunktion – för nu

0 Shares

Nästa stora funktionsuppdatering av Windows 10, kodnamnet Redstone 5, har utformats snyggt, med massor av bra förbättringar och nya tillägg.

Höjdpunkten i den här framtida uppdateringen är utan tvekan Sets, en flikbaserad funktion som är utformad för att ge dig åtkomst till relaterade webbsidor, forskningsdokument, filer och applikationer på en plats. Uppsättningar planerades ursprungligen att vara en del av april 2018-uppdateringen tillsammans med tidslinjen, men Microsoft behövde lite mer tid för att få saker rätt, och så drev det tillbaka. Tyvärr ser det nu ut som om det inte kommer att göra det till följande funktionsuppdatering heller.

SE ÄVEN:

Microsoft har tappat uppsättningar från den senaste Insider-versionen, Build 17704, med angivande av:

Tack för ditt fortsatta stöd för att testa uppsättningar. Vi fortsätter att få värdefull feedback från dig när vi utvecklar den här funktionen för att säkerställa att vi levererar bästa möjliga upplevelse när den är redo att släppas. Från och med den här versionen tar vi Sets offline för att fortsätta göra det bra. Baserat på din feedback inkluderar några av de saker vi fokuserar på förbättringar av den visuella designen och fortsätter att bättre integrera Office och Microsoft Edge i uppsättningar för att förbättra arbetsflödet. Om du har testat set kommer du inte längre att se det från dagens byggnad, men set kommer att återvända i ett framtida WIP-flyg. Tack igen för din feedback.

Även om det inte föreslår att funktionen inte kommer att vara en del av Redstone 5, säger Tom Warren för The Verge:

Microsoft planerar inte att skicka sin flikappfunktion, kallad uppsättningar, med nästa stora uppdatering av Windows 10 senare i år. Källor som är bekanta med Microsofts planer berättar för The Verge att företaget syftar till att justera och förbättra flikintegrationen i appar som Edge och Microsoft Office innan de är allmänt tillgängliga i Windows 10.

Sets lovar att vara en riktig spelväxlare för Windows, så det är viktigt att Microsoft får det rätt. Ändå är det synd att vi sannolikt kommer att behöva vänta till åtminstone nästa vår tills det äntligen är klart för prime time.

Bildkredit: Giulio_Fornasar / Shutterstock

0 Shares