Microsoft Edge Beta finns att ladda ner nu för Windows och macOS

0 Shares

För fyra månader sedan släppte Microsoft officiella Dev and Canary-byggnader för sin Chromium-baserade Edge-webbläsare och har sedan dess lanserat regelbundna uppdateringar för dem med nya funktioner och allmänna förbättringar.

Det är dock Beta-utgåvan som många har hållit på, och idag har Microsoft äntligen gjort det tillgängligt för alla versioner av Windows och macOS som stöds. Om du har velat prova den nya webbläsaren men inte gillar att installera buggy-förhandsgranskningsbyggnader, är det nu din chans.

SE ÄVEN:

Tillkännagivande av släppet säger Joe Belfiore, Corporate Vice President, Windows:

Vårt mål med Microsoft Edge är att skapa bättre webbkompatibilitet med bättre prestanda för våra kunder och samtidigt säkerställa mindre fragmentering av webben för alla webbutvecklare. Vårt community har varit med oss ​​på denna resa från början och din feedback gör det möjligt att snabbt förbättras. Hittills har mer än en miljon nedladdningar av våra förhandsgranskningsbyggnader gjorts över alla stödda versioner av Windows och Mac, från vilka vi har fått mer än 140 000 enskilda kommentarer. Tack!

Beta erbjuder ett antal sätt att anpassa din upplevelse, tillsammans med stöd för 14 språk. Nya funktioner inkluderar:

Ny flikanpassning – Anpassa och välj vad du vill se när du öppnar en ny webbsida genom att välja Fokus, Inspirerande eller Informationslayout.

Spårningsförebyggande – Anpassa din upplevelse ytterligare genom att möjliggöra spårningsförebyggande, en funktion som är utformad för att skydda dig från att spåras av webbplatser som du inte besöker. När den är aktiverad kan en användare välja mellan tre nivåer av integritet – Basic, Balanced och Strict.

Samlingar – Samla, organisera och dela information när du söker på nätet och exporterar till appar som Excel utan att organisera ditt innehåll. Samlingar är tillgängliga för testning i Kanarieöarna idag.

Dessutom finns det många av de kommersiella funktioner som Microsoft meddelade vid sin Build-konferens tidigare i år:

Microsoft-sökning – Nu inbyggd i Bing, kommer den här funktionen att minska tiden du letar efter saker på jobbet genom att på ett intelligent sätt koppla samman en organisations människor, dokument, webbplatser, platser och konversationer.

IE11-läge i Edge – Effektivisera din upplevelse av att titta på webben via två olika webbläsare genom att föra Internet Explorer 11-kompatibilitet direkt till Microsoft Edge.

Windows Defender Application Guard hjälper till att isolera företagsdefinierade opålitliga webbplatser och skyddar företaget medan anställda surfar på internet.

Du kan ladda ner och prova Beta-build nu.

Låt oss veta dina tankar om det i kommentarerna nedan.

0 Shares