Microsoft Edge Insider Addons webbplats lanserad

0 Shares

Microsoft Edge Insider Addons webbplats

De första officiella versionerna av Chromium-baserade versionen av Microsoft Edge är nu tillgängliga för nedladdning, och Microsoft har också lanserat webbplatsen Microsoft Edge Insider Addons.

Alla som använder webbläsarens standardversion, inte Insider, känner antagligen till tilläggen och tilläggen som finns tillgängliga från Microsoft Store för Edge. Men med den nya Chromium-versionen av Edge ger den nya webbplatsen ett enkelt sätt att utöka funktionerna i Dev och Canary builds.

Se även:

Eftersom dessa Insider-versioner av Edge är baserade på Chromium borde det inte bli någon överraskning att webbplatsen Microsoft Edge Insider Addons har mer än en passande likhet med Chrome Web Store.

För att komma åt webbplatsen, starta din Insider-version av Edge och sedan:

    Klicka på menyn uppe till höger Välj Tillägg och klicka sedan på antingen Microsoft Store länk eller Hämta tillägg från Microsoft Store. Du kan sedan enkelt bläddra igenom listan för att bläddra bland urvalet av tillägg, eller så kan du gå ner till vissa typer av tillägg genom att klicka på hamburgarmenyn (tre rader) till vänster om Tillägg rubrik. Klicka på Skaffa sig -knappen för att installera allt som passar dig.

Även om det inte är ett stort urval tillgängligt just nu, förhoppningsvis kommer det att expandera över tiden.

0 Shares