Microsoft Edge stöder nu Chrome-teman – här är vad du behöver veta

0 Shares

Chrome / Edge bleknar

Sedan bytet till Chromium-motorn blev Microsoft Edge bara mycket mer intressant – och utvecklingen har ökat dramatiskt.

Förutom att påskynda Edge, har Microsoft varit upptagen med att lägga till nya funktioner som en potentiellt oönskad Apps-blockerare, stöd för Chrome-tillägg och mer. En av de senaste ändringarna gör ingenting för att lägga till nya funktioner, men det är viktigt för alla som är intresserade av estetik; det finns nu stöd för Chrome-teman för att ändra webbläsarens utseende.

Se även:

För tillfället är stöd för Chrome-temat endast tillgängligt i Canary förhandsgranskning av Edge, men det borde inte dröja för länge innan det går vidare till webbläsarens huvudversion.

Även om temastöd har landat för kanariska användare är det inte ett alternativ som är aktiverat som standard. För att göra det möjligt att installera Chrome-teman måste du vidta åtgärder för att manuellt aktivera det. Börja med att se till att du har den senaste versionen av Microsoft Edge Canary installerad och använd sedan följande steg:

    Starta Edge och besöka edge: // flags / # edge-allow-store-extension-themes Från rullgardinsmenyn till höger väljer du Aktiverat alternativ Klicka på Starta om knappen längst ned på skärmen Besök ett besök till temakategorin i Chrome Web Store för webbläsare genom vad som är tillgängligt

Bildkredit: Ilya Sergeevych / Shutterstock

0 Shares