Microsoft firar Super Bowl LIV med Madden NFL 20 Air Max 90 Xbox One X-giveaway i begränsad upplaga

0 Shares

Fredagen är äntligen här och signalerar den inofficiella starten på “Super Bowl Weekend.” Det stora spelet är inte förrän på söndag, men det kommer att finnas gott om täckning av Super Bowl LIV fram till det faktiska spelet. Som New York Jets-fan är jag van att inte ha en häst i loppet, men jag kommer fortfarande att njuta av att se Kansas City Chiefs och San Francisco 49ers slåss om mästerskapet.

För att fira Super Bowl LIV har Microsoft samarbetat med EA (utvecklare av Madden 20) och sneaker-tillverkaren Nike för en väldigt cool Xbox One X-konsol med begränsad upplaga. Det är faktiskt så begränsat att det bara görs en. “Madden NFL 20 Air Max 90 Xbox One X”, som den kallas, kan inte köpas heller – den kan bara vinnas.

“Xbox One X med begränsad upplaga har en helt vit foundation med prickiga röda och blå detaljer som matchar yttersulan på sneakersna, som representerar EA Sports-logotypen och NFL-skölden. Den ikoniska Nike swoosh och Madden NFL 20-titeln kan ses präglad på toppen av konsolen tillsammans med EA Sports ökända tagline, ‘It’s In The Game’, som också finns på skornas utbytbara spetsar. Konsolen levereras med två styrenheter, en kontroll med röd tema och en kontroll med blått tema, perfekt som matchar designen på konsolen och skorna, säger Aaron Greenberg, GM på Games Marketing, Microsoft.

LÄS OCH: Microsoft ger tre månader “Xbox Game Pass för PC” för bara en dollar!

Greenberg förklarar vidare, “Från och med den 31 januari klockan 08:00 PT till den 8 februari kl 19:00 PT kommer fans att få chansen att vinna konsolen med sneakerhead-drömmar – allt du behöver göra är att retweeta tävlingen för Xbox-tävlingen och inkludera hashtag # NikeMaddenNFL20XboxSweepstakes. En lycklig vinnare får specialutgåvan Nike x Madden NFL 20 Air Max 90, Nike x Madden NFL 20 Xbox One X-konsol plus två anpassade kontroller och en kopia av Madden NFL 20. “

Denna konsol med begränsad upplaga kommer att bli mycket eftertraktad, eftersom den kommer att intressera många grupper av människor, som spelare, sportfans och sneakerentusiaster. Det faktum att bara en görs kommer att göra den mycket värdefull och samlarbar.

Att komma in är vansinnigt enkelt också – du skickar bara en tweet. Tänk dock på att klockan 08:00 ovan är Stilla havet tid – innan du går in bör du se till att tävlingen faktiskt har startat. Enligt reglerna (som du kan läsa här) måste du också följa @xbox också.

0 Shares