Microsoft flyttar fokus på Windows 10X till enheter med en skärm

0 Shares

Windows 10X

I ett blogginlägg som inte bara talar om den kommande utgåvan av Windows 10 maj 2020-uppdateringen gjorde Panos Panay också några avslöjanden om Windows 10X.

Ursprungligen avsedd för enheter med dubbla skärmar säger Chief Product Officer för Windows och enheter att “världen är en helt annan plats” än när Microsoft först lade upp planer för operativsystemet. Nu är det något av ett fokusförskjutning och Windows 10X kommer att visas på enheter med en skärm som använder molnet.

Se även:

Medan Panay inte hänvisar direkt till coronaviruspandemin, är det uppenbart att det är detta som har tvingat företaget att rotera sitt fokus. Han skriver: “Som ett team är vi engagerade i att leverera meningsfull innovation på sätt som är viktigast för de miljarder människor världen över som litar på Windows just nu. Det är därför vi under den här semestern och nästa kommer att påskynda innovation i Windows 10 för att säkerställa att Windows-enheter är det bästa sättet att arbeta, lära sig och spela. Vi kommer att göra viktiga förbättringar inom alla dessa områden “.

Han fortsätter med att säga:

Med det ökade fokuset kommer också en förändring av prioriteringarna för Windows. Världen är en helt annan plats än den var i oktober förra året när vi delade vår vision för en ny kategori av Windows-enheter med dubbla skärmar. När vi fortsätter att sätta kundernas behov i framkant måste vi fokusera på att möta kunderna där de är nu. Våra kunder utnyttjar molnets kraft mer än någonsin, och vi tror att det är dags att luta sig in i denna acceleration på ett annat sätt.

Med Windows 10X designade vi för flexibilitet, och den flexibiliteten har gjort det möjligt för oss att leda vårt fokus mot Windows 10X-enheter med en skärm som utnyttjar molnets kraft för att hjälpa våra kunder att arbeta, lära sig och spela på nya sätt. Dessa enheter med en skärm kommer att vara det första uttrycket för Windows 10X som vi levererar till våra kunder, och vi kommer att fortsätta leta efter rätt ögonblick, tillsammans med våra OEM-partners, för att föra enheter med dubbla skärmar på marknaden.

Glöm inte, vi har ett specialerbjudande som låter dig uppgradera från Windows 10 Home till Windows 10 Professional till en enorm rabatt – kolla in det här.

0 Shares