Microsoft förbereder sig för att släppa Windows 10 maj 2020-uppdatering

0 Shares

Microsofts tecken på glasbyggnad

Vi är nu bara dagar – kanske bara timmar – bort från lanseringen av Windows 10 maj 2020-uppdateringen. Microsoft har förberett sig för lanseringen av denna funktionsuppdatering, även känd som Windows 10 version 2004 och Windows 10 20H1, under en längre tid, men lanseringen verkar överhängande eftersom informationssidor om den nu har dykt upp på företagets webbplats.

Efter att ha släppt uppdateringen till utvecklare har Microsoft nu publicerat sidor som beskriver både kända problem och löst problem. Det finns uppenbarligen varken kända eller lösta problem, trots att Microsoft tidigare har angett att det skulle skicka uppdateringen med vetskap om att det innehåller ett fel.

Se även:

Som märkt av WinCentral har Microsoft – utan fanfare – publicerat en “Release information” -sida för Windows 10, version 2004 och Windows Server, version 2004. Det finns ingen verklig information här, men under rubriken “Kända problem”, säger Microsoft. “Det finns inga aktiva kända problem just nu”. En andra sida, med titeln Lösta problem i Windows 10, version 2004 och Windows Server, version 2004 råder oss att “Det finns inga nyligen lösta problem just nu”.

Eftersom Microsoft helt klart är i ett tidigt skede av att förbereda sig för att göra uppdateringen tillgänglig, kommer informationen på dessa sidor mycket troligt att förändras under de kommande timmarna och dagarna.

En sak vi fortfarande väntar på att lära oss säkert är släppdatumet. Namnet, Windows 10 maj 2020-uppdatering, skulle säkert innebära att lanseringen beror på de närmaste dagarna, men det skulle inte vara oöverträffat att ett uppdateringsnamn inte matchade dess släppmånad. Men ett lanseringsdatum mellan 26 och 28 maj har ryktats under en tid nu, så gör dig redo att börja ladda ner när som helst nu!

Under tiden kan du läsa om allt som är nytt i uppdateringen här.

Bildkredit: ArbyDarby / Shutterstock

0 Shares