Microsoft föreslår att mobila Groove Music-användare byter från iOS eller Android till Windows Phone

0 Shares

Tro det eller ej, Groove Music var en mycket bra streamingmusiktjänst. Tyvärr för Microsoft gav konsumenterna till stor del inte chansen, vilket fick den att stängas av. Trots att tjänsten dör har Groove Music-apparna levt vidare.

Tyvärr meddelar Microsoft idag att de dödar mobilapparna för både iOS och Android senare i år den 1 december 2018. Vad rekommenderar företaget att dessa mobilanvändare gör? Byt till Windows Phone, naturligtvis! Nej seriöst…

LÄS OCH: Motorola Moto G6 är den senaste exklusiva Amazon Prime-telefonen

Windows-tillverkaren säger: “Dina personliga musikfiler kommer fortfarande att finnas tillgängliga på OneDrive. Du kan komma åt OneDrive online eller via OneDrive-appen på vilken enhet som helst som stöds. Om du vill fortsätta spela din musik och spellistor i Groove använder du Windows 10 Groove Music-apparna på PC, Xbox eller Windows Phone. “

Vänta, va? OK, jag är säker på att det finns många Android- och iOS-användare som också äger Xbox-konsoler och Windows-datorer. Men kom igen, Microsoft – vem kommer att byta till Windows Phone 2018 bara för att använda appen Groove Music? Jag var tvungen att titta på min kalender för att vara säker på att det inte var aprilgal!

Är du en Groove Music-appanvändare på Android eller iOS som planerar att byta till Windows Phone? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

Fotokredit: Vikacita / Shutterstock

0 Shares