Microsoft förhandsgranskar sina Black Friday-erbjudanden, inklusive stora besparingar på nya Surface-enheter

0 Shares

Svart fredag

Black Friday 2019 kan fortfarande vara mer än tre veckor borta, men Microsoft retar redan några av de rabatter och erbjudanden som det kommer att erbjuda. Du kan förvänta dig att göra stora besparingar inte bara på Surface Pro 7 och Surface Laptop 3 utan också att hämta en HP-bärbar dator med 10: e generationens Intel Core i3 för under $ 300.

Det officiella datumet för Black Friday är den 29 november i år, men Microsoft har ett antal erbjudanden som börjar innan detta. Du kan faktiskt börja spara redan den 21 november! Här är vad som erbjuds.

Se även:

Över i Microsoft Store kan du förvänta dig att hitta massor av rabatter på Microsofts egen hårdvara, men det finns också erbjudanden att få på kit från andra tillverkare. Om den senaste lanseringen av Surface Pro 7 och Surface Laptop 3 gjorde dig upphetsad, är denna Black Friday en utmärkt tid att köpa eftersom även dessa helt nya enheter har diskonterats kraftigt.

Från och med den 22 november kan du spara upp till $ 230 på ett Surface Pro 7 och Type Cover-paket, medan den nya Surface Laptop 3 kommer att finnas tillgänglig för så lite som $ 999 – en besparing på $ 300. När 28 november rullar runt väljer du Surface Go-enheter från 299 $ (sparar 150 $) och du kan också spara upp till 500 $ på Surface Book 2.

Om du är ute efter en billig bärbar dator ska HP 15-dy1731ms Laptop (10: e generationens Intel Core i3) sänkas till 299 $ den 28 november. För stationära användare som vill ha en skärmuppgradering kommer Samsung 49 “CHG90 QLED Gaming Monitor kan snappas upp för bara $ 799 från 24 november.

Det finns 80 $ att spara på Samsung Galaxy Watches från 22: e och upp till 200 $ rabatt på Samsung Galaxy Note10 och Note10 + -telefoner från 21: e. Du kan också förvänta dig ett antal Xbox-rabatter, men Microsoft har ännu inte avslöjat detaljer om dessa.

Du kan kolla in den fullständiga förhandsgranskningen av Microsofts Black Friday-erbjudanden här.

Bildkredit: Diyajyoti / Shutterstock

0 Shares