Microsoft ger bort två mycket fula ‘Shazam!’ Xbox One X-spelkonsoler

0 Shares

För det mesta är jag inte ett fan av Super Hero-filmer eller TV-program. Att bekämpa brott med magiska krafter verkar dumt för mig. Som barn älskade jag serietidningar, men som vuxen har jag ingen tid för sådant nonsens. Med detta sagt finns det två undantag – Deadpool och Christopher Nolan Läderlappen filmer är roliga för mig. Detta beror troligen på att de är mer vuxenfokuserade.

Det finns en ny DC Comics-film som heter Shazam!och helig ko, det ser hemskt ut (du kan se trailern nedan). Baserat på TV-reklam verkar det vara väldigt barnsligt och fånigt – jag kommer att hoppa över den här. Kanske blir det bra; vem vet. Microsoft verkar angelägen om Shazam!Men som idag tillkännager det en ny Xbox One X-konsol med begränsad upplaga inspirerad av filmen. Hur sällsynt är det? Det finns bara två, och båda delas ut i en ny tombola. Så, ja, du har en chans att vinna en. Problemet? Det är väldigt ful. Färgerna är fruktansvärda, och kontrollenhetens anpassning ser ut som om det var en eftertanke.

“För att fira lanseringen av filmen, i teatrar över hela världen som börjar den 3 april, kommer vi att ge fans en chans att ta fram sin inre spelhjälte med anpassade Xbox One X-konsoler inspirerade av Shazam!. Från och med idag kan du delta i en chans att vinna ett par av dessa anpassade konsoler för dig och din bästa vän! Vi delar också ut andra priser som ett 12-månaders medlemskap i Xbox Game Pass som ger dig obegränsad tillgång till ett bibliotek med över 100 fantastiska spel på Xbox One, med nya spel som läggs till hela tiden, säger Aaron Greenberg, GM för Xbox Games Marketing, Microsoft.

Så, hur går du in i den här presenten? Greenberg förklarar: “För att komma in, låt oss veta vilken superkraft du tror att din bästa vän skulle ha på Twitter, Facebook eller Instagram. Detta är ett utmärkt sätt att fira din vänskap och alla spelutmaningar ni har erövrat tillsammans.”

Så, ja, du måste göra ovanstående när du använder hashtaggen #SHAZAMXBOX samtidigt som du taggar / nämner det associerade officiella Xbox-kontot. Du kan läsa de fullständiga reglerna här. Och hej, om du håller med mig om att detta Shazam! Xbox är hemskt, du kan alltid försöka sälja den på eBay eller något.

0 Shares