Microsoft ger gratis extra trådlös handkontroll när du köper Xbox One X

0 Shares

Om du vill ha den mest kraftfulla spelkonsolen bör du köpa Xbox One X. Om du vill ha den absolut bästa mediaspelaren på marknaden, köp Xbox One X. Ja, Microsofts konsol är en underbar enhet som möjliggör 4K-videostreaming, 4K Blu-ray-uppspelning och 4K-spel. PlayStation 4 Pro kan inte matcha kraften eller funktionerna. Du kan verkligen inte gå fel när du köper Xbox One X.

Det finns dock en stor nackdel med Xbox One X – dess prislapp. Att ha den bästa underhållningsenheten kommer inte att bli billigt. Som de säger måste du betala för att spela, och i det här fallet kommer det att kosta $ 500 att spela! Det priset är helt motiverat med tanke på dess kapacitet och specifikationer, men det är fortfarande ett svårt piller att svälja. Om du har varit på staketet har Microsoft en ny kampanj som kan få dig att dra avtryckaren – en andra kontroller gratis! Bäst av allt är att besparingarna är omedelbara – det finns inga dumma rabattformulär att fylla i.

LÄS OCH: Microsoft marknadsför piratkopiering på Xbox One

Kommer en gratis extra controller verkligen att övertyga någon att spendera 500 dollar på Xbox One X? Det beror på. Om du gillar att spela med vänner i samma rum och du ändå behövde en andra handkontroll sparar du i princip $ 60. Om du bara spelar dina vänner online (eller inte har någon – inte bedömer) och inte har behov av ytterligare en kontroller, kanske det inte är lockande. Med detta sagt kan du förmodligen vända det för $ 30- $ 40 på eBay och använda pengarna för att köpa ett spel.

LÄS OCH: Sekretess: Xbox One-spelare upprörda efter att Microsoft avslöjade sina riktiga namn

Det som är särskilt coolt med denna kampanj är att den inte är begränsad till Microsoft Store. Om du föredrar en annan återförsäljare som, säg, Best Buy, kan du också få en gratis controlleravtal där. Jag hittade också affären på Game Stop, där kampanjen är något annorlunda – det gör att du kan välja mellan en svart eller vit controller. Microsoft Store och Best Buy verkar vara begränsade till svart.

Om du vill dra nytta av erbjudandet behöver du inte skynda dig. Det började idag, men varar till och med 17 mars, så du har tid.

Fotokredit: kurhan / Shutterstock

0 Shares