Microsoft ger tre månader “Xbox Game Pass för PC” för bara en dollar!

0 Shares

Du kan inte få mycket för en dollar idag. Visst, du kan göra ett snabbmat på en fyndmeny eller ett graviditetstest från Dollar Tree (ja, verkligen), men inget av verkligt värde. Eller kan du?

Egentligen erbjuder Microsoft en riktigt bra affär på Xbox Game Pass för PC. I ett blogginlägg om tre nya spel som kommer till tjänsten, tappar företaget bombardén att för bara en friggin dollar kan du få tre månaders tillgång till tjänsten. Ja, under ett kvart år kan du spela mer än 100 legitima PC-spel. Allvarligt. En dollar. Naturligtvis finns det en små fånga – det är bara för helt nya abonnenter.

“Jag vet att du är här för spelen och vi har några ädelstenar på vägen! De är otroligt vackra, utmanande och kommer snart till Xbox Game Pass för PC (Beta). Du kan behöva mer än några dagar för att gräva i dessa spel, plus alla andra du vill spela i vårt bibliotek. Tur för dig, om du inte har provat Xbox Game Pass för PC (Beta) än så har vi precis lanserat vårt bästa erbjudande ännu för PC: Skaffa din första 3 månader för bara 1 dollar, förklarar Megan Spurr, Community Manager, Xbox Game Pass.

Spurr säger vidare, “Upptäck ditt nästa favoritspel med obegränsad tillgång till över 100 högkvalitativa PC-titlar. Du kommer alltid att ha något nytt att spela med spel som läggs till hela tiden. Den här affären kommer inte att vara för evigt, så gå med idag och berätta för dina vänner – det här är ett enkelt sätt att få dem att hoppa in och leka med dig! “

Det är sant att Microsofts Xbox Game Pass för PC fortfarande är tekniskt i beta, men hur kan du gå fel för en summa? Jag menar, säkert kan du hitta minst ett spel du verkligen gillar – en enda rolig titel kommer att göra din $ 1-investering helt värt det. Naturligtvis är det mycket troligt att du kommer att upptäcka flera spel du verkligen gillar.

Om du är intresserad av att se alla spel i Xbox Game Pass-biblioteket kan du se dem här. Kommer du att registrera dig? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

Foto: Iris 42 / Shutterstock

0 Shares