Microsoft ger Windows Terminal en kampanj i de senaste versionerna av Windows 10

0 Shares

Windows Terminal

Släppandet av Windows 10 build 21382 igår kom som en liten överraskning, men en trevlig.

Med den här versionen fanns det inte mycket för Microsoft att skrika om när det gäller nya funktioner. Det finns förbättringar av HDR-stöd, förbättringar av Start-menyn, nya ikoner i Utforskaren, teckensnittsändringar och nya alternativ i Enhetshanteraren. Men Microsoft använde också utgåvan för att påminna användare om att Windows Terminal nu är installerat som standard.

Se även:

Microsoft har gjort en hel del arbete med Terminal de senaste månaderna, gjort omfattande förändringar och infört många nya funktioner. Företaget meddelade nyligen att applikationen skulle inkluderas som standard i installationer av Windows 10, och det har använt den senaste versionen för att påminna användare om införandet.

Via Windows Insider-kontot tweetade Microsoft:

Även om detta inte är en massiv förändring som kommer att påverka ett stort antal människor, är det en fin touch för alla som förlitar sig på Windows Terminal. Att ha det inkluderat som standard innebär att verktyget kommer att finnas tillgängligt efter en ny installation utan att du behöver ladda ner det separat.

0 Shares