Microsoft gör stora ändringar i Inställningar i Windows 10

0 Shares

Windows 10 skrivbordsbakgrund

Microsoft har gjort några mycket dramatiska förändringar av utseendet och känslan av Windows 10 genom åren, och det här är inte en trend som snart kommer att förändras. Fortsätter sin plan för att döda den äldre kontrollpanelen och företaget introducerar stora förändringar i Windows 10: s Inställningar-app.

Ändringarna kommer att vara viktiga för alla som är angelägna om att anpassa eller ta kontroll över Windows, vilket ger dem två viktiga nya alternativ som säkert kommer att välkomnas av kraftanvändare – särskilt de som vill döda Task View-knappen.

Se även:

Även om det finns massor av människor som antingen hänger fast på kontrollpanelen eller som gör allt för att undvika Inställningar-appen, ger Microsoft inte upp på omkopplaren. Därför fortsätter företagets användning av Inställningar som ett sätt att inte bara ändra hur saker fungerar utan också för att introducera nya funktioner.

De senaste ändringarna visar att Microsoft ger användarna möjlighet att döda den lätt kontroversiella / irriterande / meningslösa (beroende på din synvinkel) Aktivitetsvy-knapp.

Utöver detta introducerar Microsoft också ett nytt alternativ som kommer att ge användare råd om alternativ för lagringsoptimering.

Bildkredit: Insättningsfoton / realinemedia

0 Shares