Microsoft håller Surface Duo och dess tjocka ramar i flera länder

0 Shares

Surface Duo är en ganska cool enhet på papper. Om du inte är bekant kopplade Microsoft i huvudsak två Android-smartphones med innovativa gångjärn. Varför gjorde företaget detta? Målet var produktivitet – att ha två appar som körs samtidigt på två skärmar skulle vara bra för affärsbruk (och underhållning).

Tyvärr finns Surface Duo inte bara på papper – det är en faktisk produkt. Och för det mesta har det panorerats av kritiker. Dess programvara är enligt uppgift buggy och hårdvarans hållbarhet är tveksam – den jävla saken utvecklar sprickor. Dess ramar är stora och fula, vilket gör att den ser mycket föråldrad ut. Det finns rapporter om att kameran också är hemsk.

Värst av allt, det ursprungliga $ 1400-priset gjorde det till en icke-startare för många konsumenter. För att inte nämna, Surface Duos användning av det Linux-drivna Android-operativsystemet upprörde många av Windows-troende också. På allvar måste folk, Bill Gates och Steve Ballmer rulla i sina figurativa gravar.

Med allt detta sagt, vad ska Microsoft göra nu? Avbryta Surface Duo och gå tillbaka till ritbordet? Nej, inte det. Windows-tillverkaren tar istället den mycket skadade enheten till fler marknader! Ja, 2021 kommer Surface Duo till Kanada, Frankrike, Tyskland och Storbritannien.

Så, ja, från och med nästa år kommer Surface Duo inte längre att vara exklusiv för USA. Efter all den negativa pressen återstår det dock att se om konsumenter i dessa länder faktiskt kommer att köpa den. Om du bor i ett av dessa länder och faktiskt vill köpa en Surface Duo kan du registrera dig för tillgänglighetsvarningar nedan. De i USA kan köpa det här nu.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi eller våra författare kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares