Microsoft har en stor Windows 10-redesign planerad

0 Shares

Microsofts huvudkontor

Windows 10 har varit med oss ​​ganska länge nu, och medan Microsoft har introducerat olika visuella tweaks genom åren har det inte funnits något dramatiskt. Men detta kan vara på väg att förändras.

Rykten har cirkulerat om en planerad visuell uppdatering till operativsystemet som har kodnamnet Sun Valley. Nu planerar Microsoft att införa en “svepande visuell föryngring av Windows-upplevelser” under de kommande månaderna.

Se även:

Sun Valley – som förväntas se dagens ljus under andra halvan av 2021 – kommer att medföra stora förändringar i inte bara Start-menyn utan även aktivitetsfältet, Action Center och apparna själva. Mer bekräftelse på Microsofts stora planer för Windows 10 kom efter att Windows Latest upptäckte en jobblista för en senior programvaruingenjör.

Jobblistan (som sedan dess har uppdaterats) publicerades ursprungligen online i oktober. I annonsen rekommenderade Microsoft blivande kandidater att:

På detta team kommer du att arbeta med vår nyckelplattform, Surface och OEM-partners för att ordna och leverera en svepande visuell föryngring av Windows-upplevelser för att signalera till våra kunder att Windows är TILLBAKA och se till att Windows anses vara den bästa användar-OS-upplevelsen för kunder.

Intressant, om du besöker jobblistan nu, kommer du att se att den har redigerats för att vara lite mindre avslöjande om vad rollen kommer att innebära. Nu har referenser till “svepande visuell föryngring” tagits bort. Vi måste bara vänta till senare på året för att se vad Microsoft levererar.

Bildkredit: JeanLucIchard / Shutterstock

0 Shares