Microsoft har planerat nya verktyg för nästa version av PowerToys

0 Shares

Starta om PowerToys

Det är bara dagar sedan det senaste paret av uppdateringar till PowerToys för Windows 10, men det var verkligen mycket lite att bli upphetsad över. PowerToys 0.15 och 0.15.1 var inte mycket mer än bug-fix-versioner, men version 0.16 är något att se fram emot.

Även om det inte är känt riktigt när den här versionen kommer att släppas verkar Microsoft angelägen om att göra den tillgänglig så snart som möjligt. Den här gången finns det nya tillskott som gör dig upphetsad. Totalt fyra nya verktyg, inklusive retur av Image Resizer PowerToy.

Se även:

Microsoft säger att det har “några roliga saker planerat” för PowerToys 0.16, och detta kommer att bli en god nyhet för dem som har varit angelägna om att se en ökning av utvecklingstakten. Även om inget särskilt datum för release nämns, säger företaget att uppdateringen “förhoppningsvis kommer att kunna skickas ganska snabbt”.

Så vad har vi att se fram emot? Microsoft delar information om fyra nya verktyg, några kommer att vara bekanta för användare av gamla versioner av PowerToys:

Ett alternativ till Alt-Tab PowerToy SVG förhandsgranskningsfönster för stöd Explorer Markdown förhandsgranskningsfönster stöd för Explorer Image Resizer PowerToy

Titta på det här utrymmet för mer information, så meddelar vi dig så snart PowerToys 0.16 är tillgängligt – men om du redan har installerat version 0.15.1 bör uppdateringsaviseringsfunktionen meddela dig ändå!

0 Shares