Microsoft har skapat en gratis Office-app för Windows 10

0 Shares

Även om det finns många kontorssviter tillgängliga, inklusive många fria val, är Microsoft Office fortfarande det som de flesta använder. Idag lanserar Microsoft en ny app för Windows 10, helt enkelt Office, som är utformad för att ersätta den befintliga My Office-appen.

Appen i sig är gratis och kan användas med alla Office 365-prenumerationer, Office 2019, Office 2016 och Office Online – den gratis webbaserade versionen av Office för konsumenter.

Det är inte tillgängligt för alla användare just nu. Du måste vara en Windows Insider om du vill få tag på det idag, men Microsoft säger att det kommer att rulla ut till alla Windows 10-användare “snart”.

Programvarugiganten listar följande fördelar:

Växla snabbt mellan appar. Se alla dina Office-appar på ett ställe och växla mellan dem med ett enda klick.

Gå tillbaka till ditt arbete. Hoppa till dina senast använda dokument, fästa dokument och dokument som delas med dig – oavsett om de finns på din lokala maskin eller lagras i OneDrive eller SharePoint.

Hitta vad du behöver. Med Microsoft Search integrerat framträdande kan du snabbt hitta appar, dokument, personer och webbplatser du behöver för att få ditt arbete gjort.

Skräddarsy det efter din organisation. Organisationer kan tillämpa företagets varumärke och integrera andra affärsapplikationer genom enkel inloggning för att anpassa upplevelsen för sina användare.

Du kommer att kunna ladda ner Office-appen från Microsoft Store när den blir tillgänglig.

0 Shares