Microsoft hävdar massiv hastighetsökning i förhandsgranskning av Edge

0 Shares

Flera Edge-logotyper

Den som använder Dev- eller Canary-versionen av Microsoft Edge får prova alla de senaste funktionerna och förbättringarna tidigt, och Microsoft säger att de senaste byggnaderna har enorma hastighetsförbättringar.

Den förbättrade prestandan är betydande. Microsoft hävdar förbättringar på upp till 13 procent – vilket betyder att det här är den typ av hastighetsökning som ska märkas vid användning, inte bara mätbar i tester.

Se även:

I ett blogginlägg om prestationsförbättringen säger Microsoft: “Från och med Microsoft Edge build 81.0.389.0 på 64-bitars Windows 10 har vi aktiverat nya verktygskedjeoptimeringar som borde ge en avsevärd förbättring av prestandan i de allmänna surfbelastningarna”.

Microsoft Edge-teamet fortsätter med att säga:

Vi har mätt en prestationsförbättring på upp till 13 procent i Speedometer 2.0-jämförelsen jämfört med Microsoft Edge 79. Hastighetsmätaren mäter prestanda genom att simulera användarinteraktioner i ett exempel på en webbapp över ett antal DOM API: er och populära JavaScript-ramar som används av toppwebbplatser, och betraktas generellt som en bra proxy för verklig prestanda i ett antal olika delsystem inklusive DOM, JavaScript-motor, layout och mer.

Om du vill prova förhandsgranskningsversionerna av webbläsaren, gå till Edge Insider-sidan.

0 Shares