Microsoft hjälper Apple macOS-användare att byta från Evernote till OneNote med importverktyget

0 Shares

onenote_importer

Evernote är en mycket populär organisations- och anteckningslösning. Det är inte bara lätt att använda utan det är plattformsöverskridande. Med andra ord kan användare synkronisera sitt innehåll mellan flera enheter som kör olika operativsystem. Tyvärr gjorde Evernote tidigare i år något chockerande. Det begränsade sitt kostnadsfria “Basic” -alternativ till två enheter. Detta var inte populär.

Denna plötsliga förändring var en affärsbrytare för användare som använde mer än bara ett par enheter. Medan vissa människor var villiga att betala för ett nivå som uppfyllde deras behov, bestämde andra människor att byta till andra lösningar, till exempel Microsofts gratis (och underbara) OneNote. Faktum är att Microsoft skapade ett importverktyg för att hjälpa Windows-användare att byta. Idag kommer verktyget till Apples macOS (OS X 10.11 eller senare).

“Sedan i mars förra året har vi hjälpt Windows-användare att importera 71 miljoner Evernote-sidor till OneNote. Efter den stora feedback vi fått vill vi hjälpa ännu fler människor att flytta. Idag lanserar vi OneNote Importer-verktyget för Mac. Du kanske tveka med att flytta alla dina anteckningar från en plats du känner till ett nytt onlinehem. Oroa dig inte, importörverktyget gör det lätt att flytta “, säger OneNote Team.

Teamet säger vidare, “OneNote låter dig arbeta som du vill. Du kan få ner dina idéer på en rad olika sätt som inkluderar att skriva, bläcka, bädda in videor, spela in ljud eller klippa webbinnehåll. Om du föredrar att använda papper och penna kan du till och med skanna det innehållet med OneNote för att göra det digitalt, sökbart och tillgängligt från din telefon till din bärbara dator. Vi har hört att många Evernote-användare är mycket beroende av sin klippare. OneNote har en fantastisk klippare för alla större webbläsare, tillgänglig för gratis på OneNote.com/clipper “.

LÄS OCH: Microsoft PowerShell är nu öppen källkod och tillgänglig för både macOS och Linux

Du kan se verktyget i aktion nedan. Om du är macOS Evernote-användare och vill ladda ner den kan du hämta den här. Om du försöker, berätta för mig hur bra det fungerar för dig i kommentarerna.

0 Shares