Microsoft kan ha skickat ett e-postmeddelande med ett dolt presentkort värt $ 10

0 Shares

Microsofts byggnadslogotyp

Vi kommer fram till den tid på året då lite extra pengar är välkomna. Tja … det är sant för nästan alla dagar på året, men med julklappar att köpa är det särskilt sant nu. Så vad sägs om några gratis pengar från Microsoft?

Det verkar som om du redan har ett gratis presentkort värt $ 10 som sitter i din inkorg. Microsoft inkluderade presentkort i e-postmeddelanden som skickades ut till människor, men i stället för att göra ett meddelande beslutade företaget att smygande dölja pengarna.

Se även:

De dolda presentkortet märktes av ett antal Reddit-användare. E-postmeddelandena går tillbaka så långt som till Black Friday, så du kunde ha satt på gratis pengar en liten stund nu.

Som noterats av Redditor Mikejl87 – bland många andra – om du klickar på de röda julgranarna i ett reklam-e-postmeddelande som skickas ut av Microsoft, transporteras du till en sida som ger dig 10 $ rabatt. En tidigare version av e-postmeddelandet krävde att du klickade på en blå ekorre.

Enligt OnMSFT är den kredit som erbjuds av Microsoft endast giltig i tre månader, så nu är det dags att kolla din inkorg för att se om du är en av de lyckliga!

Bildkredit: hafakot / Shutterstock

0 Shares