Microsoft kommer att släppa Windows 10 maj 2020-uppdatering med vetskap om att det innehåller ett fel

0 Shares

Windows 10-låda med buggar

Under de senaste dagarna avslöjades att Microsoft har försenat lanseringen av Windows 10 maj 2020-uppdatering till slutet av maj för att åtgärda en nolldagars sårbarhet. Men även när detta är lappat kommer byggnaden inte att vara perfekt.

Microsoft släpper Windows 10 version 2004 / Windows 10 20H1 / Windows 10 maj 2020 Uppdatering med vetskap om att den innehåller ett annat fel – en som kommer att fixas med en efterföljande korrigeringsfil.

Se även:

Som vi rapporterade just häromdagen hade Microsoft ursprungligen planerat att build 19041.207 skulle vara release-build, men istället tryckte ut “en fix” till i form av build 19041.208. Även med den här utgåvan medger företaget att det finns problem, och de kommer inte att åtgärdas innan maj 2020-uppdateringen rullas ut.

Microsoft förklarar

Vi är medvetna om ett problem där användning av DISM-verktyget (Deployment Image Servicing and Management) för att reparera korruption i system som kör uppdateringen i maj 2020 inte alltid rapporterar rätt status. Detta kommer att åtgärdas i en kommande serviceutgåva.

Det är omöjligt att säga hur länge det tar innan denna fråga behandlas, men Microsoft anser tydligt att det inte är tillräckligt viktigt för att fixa före huvudutgåvan.

Glöm inte, vi har ett specialerbjudande som låter dig uppgradera från Windows 10 Home till Windows 10 Professional till en enorm rabatt – kolla in det här.

Bildkredit: g0d4ather och StockSmartStart / Shutterstock

0 Shares