Microsoft köper upp Outlook-samtal, sökning och navigering på iOS och Android

0 Shares

outlook-mobil-redesign

Microsoft lanserar nydesignade versioner av Outlook-appen för iOS och Android, vilket ger det renare, Windows 10-inspirerade utseendet och ett förbättrat arbetsflöde för mobilanvändare.

Omformningen ger förändringar i navigering, konversationer och sökning, med huvudfokus på att göra det snabbare att uppnå saker. Kontobyte är lättare, svar på konversationer är strömlinjeformat och det förnyade gränssnittet är tydligare och rymligare.

Omdesignade konversationer gör det lättare att fånga svar som har skickats, med det första olästa meddelandet öppnas nu automatiskt som standard. Svara Alla är snabbare att komponera, och när du skriver kan du nu se resten av konversationen som referens. Det är också mycket lättare att göra ändringar i listan över mottagare av meddelanden.

Navigationen mellan inte bara mappar utan även konton har också förbättrats dramatiskt.

Kolla in videon nedan där Microsoft introducerar de senaste ändringarna:

Förutom ändringarna i konversationer och navigering säger Microsoft att det också finns viktiga förändringar att söka i horisonten. Microsoft Graph-driven intelligenta sökfunktioner finns på korten, men det finns inget ord om när dessa kommer att läggas till.

Ta reda på mer på Office-bloggen.

0 Shares