Microsoft lägger till coronavirusuppdateringar i Windows 10

0 Shares

Coronavirusinformation i Windows 10-sökning

Med koronaviruspandemin som griper världens uppmärksamhet finns det oändliga informationskällor som hjälper dig att hålla dig uppdaterad med den senaste utvecklingen av sjukdomen. Nu har Microsoft lagt till en COVID-19-spårare, nyheter och resurser direkt i Windows 10.

Tack vare integrationen i operativsystemet är den senaste faktiska informationen om coronavirus – inklusive kartor för att spåra spridningen – bara ett par klick bort.

Se även:

Microsoft har lagt till coronavirusinformation i Windows 10: s sökverktyg som du kan komma åt genom att klicka på förstoringsglasknappen i aktivitetsfältet. Om du har valt att dölja den här knappen kan du trycka på Windows-tangenten och skriva vilket tecken som helst innan du trycker på bakåt, men det här är ganska mindre elegant.

Som upptäcks av en HTNovo innehåller en ny panel två knappar som låter dig snabbt få tillgång till koronavirusrelaterad information. Klicka på knappen “Visa interaktiv karta” så kommer du till Bings interaktiva COVID-19 Tracker. Klicka på knappen “Se rubriker” så går du direkt till de senaste nyheterna från hela världen.

Den nya informationspanelen för coronavirus är tillgänglig för alla som kör minst Windows 10 oktober 2019-uppdateringen, och om du inte är intresserad av att se den behöver du bara klicka på X-knappen i sökfönstret.

0 Shares