Microsoft lanserar Surface Hub 2S 2019 och Surface Hub 2X 2020

0 Shares

Surface Hub 2S

Microsoft har meddelat att de lanserar Surface Hub 2S under andra kvartalet 2019. Nästa version av företagets gigantiska, affärsfokuserade pekskärmsdisplay är (något) mindre på bara 50,5 tum, snarare än befintliga 55- och 84 -inch-alternativ.

Efter detta 2020 kommer Surface Hub 2X som inte bara ger fleranvändarinloggning utan också möjligheten att rotera och luta skärmen. Intressant är att en uppgradering är möjlig från 2S till 2X med en avtagbar processorpatron.

På Windows-bloggen säger general manager för maskinvaruteknik Robin Seiler: “Människor älskade det ursprungliga Surface Hub eftersom det förde människor samman för att arbeta och skapa, men de bad oss ​​också om en vackrare skärm, något enklare att installera och transportera, och mer sömlös integration av programvara och appar. Vi har tagit den feedbacken till hjärtat och använt den för att arbeta över Microsoft för att förändra skapandeprocessen för Surface Hub 2 och våra två nya erbjudanden i Surface Hub-familjen – Surface Hub 2S och Surface Hub 2X. I dag är vi pumpade för att dela mer om dessa otroliga samarbetsenheter “.

Han fortsätter med att förklara att den kommande Surface Hub 2S har redesignats:

Surface Hub 2S byggdes för kunder som har berättat för oss att de fortfarande vill ha den ursprungliga Surface Hub-upplevelsen som de känner till och har byggt för, men i en lättare, tunnare och livligare design. Med Surface Hub 2S kommer kunderna att kunna distribuera antingen en lokal eller hybridmiljö och behålla programvaruupplevelserna som de har standardiserat med den ursprungliga Surface Hub. Företag kan nu också fortsätta att använda Skype för företag på sin Surface Hub 2S eller distribuera den senaste versionen av Microsoft Teams.

Det finns inget ord om prissättning och släppdatumet har inte fastställts mer exakt under andra kvartalet nästa år. Löftet om hårdvaruuppgraderingsalternativ kommer sannolikt att locka många företag; alla som investerar i en Surface Hub 2S kommer att kunna förvandla den till en Surface Hub 2X längre ner på linjen:

Ser fram emot 2020 kommer vi att släppa uppdateringar till Surface Hub-familjen så att kunderna kan uppdatera till Surface Hub 2X. Detta inkluderar möjligheten att kakla, rotera och aktivera fleranvändarinloggning. Denna enkla uppdatering möjliggörs av vår design av avtagbara processorpatroner i ett lättillgängligt hårdvaruchassi på baksidan av Surface Hub 2. Denna processorpatron kan tas bort , uppgraderas och servas över tiden. Patronen är det som gör det möjligt för kunderna att byta till Microsoft 365-driven Surface Hub 2X 2020.

0 Shares