Microsoft låter dig nu ringa samtal från din dator

0 Shares

Din telefon

Microsoft har lagt till en mycket efterfrågad funktion till sin Your Phone-app – möjligheten att ringa telefonsamtal från Windows.

Att arbeta med en telefon och PC samtidigt kan vara ont, och detta var en del av anledningen till att Microsoft utvecklade appen Your Phone. Funktionen hade varit tillgänglig för insiders som testade förhandsversionen av programvaran, och nu gör företaget funktionen tillgänglig för alla.

Se även:

Din telefon-app har fått stor hyllning för att göra livet enklare för alla som är sjuka att hoppa mellan den stora skärmen på sin dator och den lilla skärmen på sin mobil. Under en tid har appen gjort det möjligt att skicka och ta emot textmeddelanden och hålla koll på mobilaviseringar, och de nya samtalsalternativen skapar ett viktigt gap.

Microsoft tillkännagav tillgängligheten av det efterlängtade förväntade alternativet i en tweet:

Alternativet att ringa och ta emot samtal är endast tillgängligt för Android-användare, och Microsoft har implementerat ett snyggt system som gör det möjligt för användare att överföra samtal fram och tillbaka mellan telefon och PC och de önskar.

För att dra nytta av den här funktionen, se bara till att du har den senaste versionen av din telefon installerad.

0 Shares