Microsoft meddelar användare vars system inte är helt redo för Windows 10 maj 2019-uppdatering

0 Shares

Paus

Uppdateringen av Windows 10 maj 2019 (det vill säga Windows 10 version 1903) har orsakat problem för ett antal människor, och det finns olika problem som står i vägen för att få tag på uppgraderingen.

I stället för att driva ut en problematisk uppdatering av system som de vet inte kommer att ha en bra upplevelse, har Microsoft fattat ett par beslut. Företaget blockerar inte bara uppdateringar för datorer med kända kompatibilitetsproblem, det börjar också meddela användarna att detta är vad som händer.

Se även:

För alla med en dator som, oavsett orsak, är oförenlig med Windows 10 maj 2019-uppdateringen, har Microsoft börjat visa meddelanden som informerar användarna om att deras datorer är uppdaterade. Meddelandet bekräftar förekomsten av maj 2019-uppdateringen, men låter folk veta om deras system är oförenligt – även om ingen förklaring om inkompatibilitet ges.

Som noterats av ZDNet lyder meddelandet:

Windows 10 maj 2019-uppdateringen är på väg. Vi erbjuder den här uppdateringen till kompatibla enheter, men din enhet är inte redo för den. När enheten är klar ser du uppdateringen tillgänglig på den här sidan. Det finns inget du behöver göra just nu.

I ett uttalande till ZDNet sa en Microsoft-talesman: “Meddelandet började med de senaste ändringarna som gjordes för att förbättra kvaliteten / transparensen i Windows-uppdateringsprocessen”.

Bildkredit: Koldunova Anna / Shutterstock

0 Shares