Microsoft Office 365 anländer till Mac App Store för första gången

0 Shares

Även om det finns många kontorssviter att välja mellan, inklusive massor av gratis erbjudanden, är Microsoft Office fortfarande det mest populära valet.

För Mac-användare var det enda sättet att få Microsoft Office tidigare genom att gå till Microsofts webbplats och ladda ner den därifrån. Nu kan dock Word, Outlook, Excel, PowerPoint, OneNote och hela paketet med Microsofts populära appar laddas ner direkt från Mac App Store.

Apparna är alla tillgängliga gratis, men du behöver en Office 365-prenumeration för att göra allt du behöver.

Användare kan köpa en prenumeration för Office 365 från apparna.

Den nya sviten har utformats för att stödja Mac-funktioner som Dark Mode och Continuity Camera i macOS, samt MacBook Pro Touch Bar och styrplattan.

“Vi är glada att välkomna Microsoft Office 365 till den helt nya Mac App Store i macOS Mojave”, säger Phil Schiller, Apples senior vice president för Worldwide Marketing. “Apple och Microsoft har arbetat tillsammans för att ge stor Office-produktivitet till Mac-användare från början. Nu, med Office 365 på Mac App Store, är det lättare än någonsin att få den senaste och bästa versionen av Office 365 för Mac, iPad och iPhone. “

Jared Spataro, corporate vice president på Microsoft, är också entusiastisk och säger: “Vi är glada att meddela att Office 365 idag kommer till Mac App Store. Vi har arbetat nära Apple för att ge Mac-användare den allra bästa produktivitetsupplevelsen – en som erbjuder allt de vet och älskar om Office genom en upplevelse som är unikt utformad för Mac. “

0 Shares