Microsoft Office och OneNote är nu tillgängliga för Amazon Fire-surfplattor

0 Shares

Tidigare idag avslöjade Amazon sina helt nya Fire HD 10 och Fire HD 10 Plus-surfplattor. Båda är kraftfullare än sina föregångare, men de kostar bara 149 USD. Om du letar efter en billig Android-surfplatta är de definitivt värda att överväga.

Du kan också plocka upp endera enheten som en del av det nya Fire HD 10-produktivitetspaketet som inkluderar en 12-månaders Microsoft 365 Personal-prenumeration och levereras med premium Office-appar och 1 TB OneDrive-molnlagring. Du behöver dock inte köpa en ny surfplatta eftersom Microsoft Office- och OneNote-apparna nu är tillgängliga för installation via Amazon Appstore.

Om du har en Amazon Fire-surfplatta kan du ta tag i både Microsoft Office- och OneNote-appar direkt från Amazon.

Microsoft Office kombinerar Word, Excel och PowerPoint i en enda app, medan OneNote är en digital anteckningsbok som låter dig fånga idéer, organisera och dela tankar och synkronisera anteckningar.

Båda apparna är gratis, men du behöver en kvalificerad Microsoft 365-prenumeration om du vill låsa upp hela Office-upplevelsen på din surfplatta.

Apparna finns i alla länder där Fire-surfplattor säljs av Amazon.

Vänligen notera: Några av ovanstående länkar kan vara kopplade länkar, vilket innebär att vi kan få betalning om du köper en av dessa artiklar (eller andra artiklar) efter att ha klickat på dem.

0 Shares