Microsoft öppnar Skip Ahead-ringen för Insider-byggnader av Windows 10 Redstone 6

0 Shares

Windows 10 hoppar framåt

Microsoft har meddelat att Skip Ahead-ringen har öppnats för människor som vill få en första titt på Windows 10 Redstone 6.

Tillbaka med lanseringen av Windows 10 build 17713 meddelade Microsoft att de “gör en fullständig återställning av Skip Ahead”. Detta är nu klart så att du kan registrera dig för förhandsgranskningsringen igen. Platserna är begränsade, så om du vill delta måste du vara snabb – när det maximala antalet deltagare har uppnåtts stänger Skip Ahead igen.

Se även:

Att välja Skip Ahead Ring innebär att du får ännu tidigare tillgång till framtida versioner av Windows 10 än de som registrerats för Fast Ring. Bygg kommer från RS_PRERELEASE-filialen och med utvecklingen av Redstone 5 slutar det att gå med i Skip Ahead det snabbaste sättet att se vad som väntar med Redstone 6.

Microsoft tillkännagav öppnandet av Skip Ahead Ring på Twitter och sa:

Att gå med i Skip ahead är enkelt. Öppna Inställningar och gå till Uppdatering och säkerhet innan du flyttar till Windows Insider-program sektion. Från rullgardinsmenyn märkt “Vilken typ av innehåll vill du få?”, Välj alternativet “Hoppa vidare till nästa Windows-utgåva”.

0 Shares