Microsoft öppnar Skip Ahead så att du kan prova tidiga byggnader av Windows 10 19H2

0 Shares

Windows 10 19H1-uppdateringen kanske ännu inte har släppts till massorna, men Microsoft arbetar redan hårt med uppdateringen som kommer att följa den, förutsägbart kodnamn Windows 10 19H2.

Om du är en ivrig bäver vill du förmodligen få tag på den här uppdateringen så snart som möjligt, och Microsoft ger dig ett sätt att göra det. Företaget har öppnat Skip Ahead-ringen för Windows Insiders, och genom att registrera dig för detta kan du vara bland de första som testar Windows 10 19H2.

Se även:

Hittills har Microsoft testat builds av Windows 10 19H2 – som kommer att släppas vid en okänd tid under andra halvåret – internt, men nu är företaget redo för feedback från verkliga testare.

Att delta i Skip Ahead-ringen är det enda sättet att få prova uppdateringen för nu, men det är lite annorlunda än de andra Insider-ringarna eftersom det finns ett begränsat antal platser tillgängliga för människor att registrera sig. Så om du vill prova Windows 10 19H2 måste du röra dig snabbt, särskilt när Microsoft tillkännagav öppningen av ringen på Twitter:

Här är vad du behöver göra:

    Öppna inställningar och gå till Uppdatering och säkerhet. Klicka på Windows Insider-program länk till vänster. Välj Hoppa över alternativ.

Bildkredit: paffy / Shutterstock

0 Shares