Microsoft påminner Wunderlist-användare om att migrera till Att göra som tidsfrist för avstängning

0 Shares

Microsoft To Do och Wunderlist

Vi har länge vetat att Microsoft sedan vi köpte Wunderlist har planerat att stänga det. Inte för att det planerar att lämna användarna helt och hållet – företaget har sin egen To Do-app som ett alternativ.

Eftersom vi nu är halvvägs i april närmar sig avstängningsdatumet för Wunderlist snabbt. Som sådan har Microsoft utfärdat en påminnelse till Wunderlist-användare om att det nu är dags att börja migrera data över.

Se även:

I ett e-postmeddelande som skickas ut till personer med ett Wunderlist-konto säger Microsoft: “Med blandning av arbete och personliga liv har det aldrig varit viktigare att hålla kontakten och följa de saker som betyder mest. Vi är engagerade i att hjälpa dig att göra detta genom att se till att din övergång från Wunderlist till Microsoft To Do är så enkel som möjligt “.

Företaget säger vidare:

Wunderlist stängs av den 6 maj 2020. Du kommer fortfarande att kunna komma åt och importera dina listor en liten stund efter det datumet, men du kommer inte att kunna göra ändringar i dina befintliga listor och uppgifter eller skapa nya. i Wunderlist. Samma team som gav dig Wunderlist byggde en ny app – Microsoft To Do – med dina favoritfunktioner från Wunderlist. Vi skapade ett enkelt sätt för dig att flytta dina listor!

Flytta dina listor i tre enkla steg (läs mer på wunderlist.com/switch):

    Ladda ner Microsoft To Do-appen. Logga in med ditt Microsoft-konto. Om du inte har en kan du skapa en med en befintlig e-postadress, som Gmail. Klicka på popup-fönstret i Microsoft To Do. Det leder dig till Wunderlist-importören.

Tack för ditt stöd genom åren. Vi hoppas att du fortsätter resan och går med på Microsoft To Do.

0 Shares