Microsoft presenterar Phantom Magenta och Arctic Camo Special Edition Xbox One-kontroller

0 Shares

Microsoft älskar att släppa specialutgåvor av sina Xbox One-kontroller, och konsumenter verkar verkligen njuta av att köpa dem. När allt kommer omkring, om kontrollerna inte sålde bra, är det tveksamt att Microsoft skulle bry sig. Med andra ord, ja, de här “speciella” kontrollerna är bara pengar, men hej, om folk tycker om dem, så var det.

Idag tillkännager Microsoft två nya specialutgåva Xbox One-kontroller – Phantom Magenta Special Edition och Arctic Camo Special Edition. Den förra är lila medan den senare är en vit / grå kamouflage.

“Xbox Wireless Controller – Phantom Magenta Special Edition är den tredje handkontrollen i vår Phantom-serie. Designen är rotad i sci-fi, påverkad av den typ av estetik som finns i” Ex-Machina “och! Ghost in Shell,” och blandas med mystisk lyx för att skapa helt unika mönster. Markerad av en ultramättad magenta färgeffekt som övergår till genomskinlig, Xbox Wireless Controller – Phantom Magenta Special Edition ansluter sig till Phantom Series på ett djärvt sätt, säger Unnati Shukla, produktmarknadschef, Xbox .

Shukla säger vidare: “Xbox Wireless Controller – Arctic Camo Special Edition är den andra i vår Camo-serie, Xbox får ett mycket klassiskt och ikoniskt utseende. Specifikt, Xbox Wireless Controller – Arctic Camo Special Edition sätter en teknisk twist på populärt vinter Camo vitt och grått färgschema. Genom att använda frostat genomskinligt harts i kamomönstret, kamouflerar styrenheten sig från insidan och ut. Diamantstrukturen på dess utlösare hjälper till att upprätthålla en nivå av extra teknisk precision i denna serie. “

Båda styrenheterna kommer att sälja för 69,99 dollar. Magenta Special Edition kommer i butiker den 17 mars, men du kan förbeställa från och med idag. Arctic Camo Special Edition kommer inte att finnas tillgängligt förrän i maj – den kommer att säljas exklusivt av Walmart och Microsoft Stores. Dessutom kommer du att kunna köpa matchande laddningsställ ($ 49,99) för varje (se ovan)

0 Shares