Microsoft presenterar Surface Pro 6

0 Shares

Microsoft håller ett nytt hårdvaruevenemang idag i New York City och har presenterat den senaste generationen av sin surfplatta / laptophybrid, Surface Pro 6.

Microsofts iPad-rival har kommit långt sedan debuten 2012, då det var en okvalificerad flopp. Dessa dagar är det ett riktigt alternativ för bärbar dator, och som du förväntar dig är Surface Pro 6 den mest kraftfulla versionen hittills.

SE ÄVEN: Windows 10 oktober 2018-uppdatering är tillgänglig från idag

Utseende har det inte förändrats mycket, men vid sidan av platinaversionen finns det en svart matt variant, som jag verkligen gillar. Förra gången Microsoft använde den färgen var Surface Pro 2. Enligt Microsofts produktledare Panos Panay är den nya Surface Pro 67 procent snabbare än sin föregångare och har “hela dagen” 13,5 timmars batteritid.

Den drivs av en 8: e generationens Intel Quad Core-processor, stöder upp till 16 GB minne och en 1 TB SSD. Tabletten erbjuder en 12,3 tum, 267ppi skärm, med det högsta kontrastförhållandet som hittills hittats på en Surface Pro och en 8,0 MP HD-kamera med autofokus. Tabletten har en USB-port, en micro-SD-kortplats, ett hörlursuttag och en port för laddning. USB-C fortfarande – överraskande – stöds inte.

Priserna för Surface Pro 6 med en grundläggande Core i5-processor börjar från 899 $, även om du behöver det (inte riktigt) valfria $ 129-tangentbordet.

Surface Pro 6 kan köpas från och med den 16 oktober.

0 Shares