Microsoft presenterar Xbox One S PlayerUnknown’s PUBG-paket (Battlegrounds)

0 Shares

Videospelet “PlayerUnknown’s Battlegrounds” (bättre känt som “PUBG”) är väldigt populärt. Med allt surret kring denna titel bestämde jag mig för att köpa PC-versionen förra året. Vet du vad? Jag tror spelet suger. Kanske är jag bara dålig på det, men här är mitt intryck av spelet – du hoppar fallskärm in i en krigszon, och efter cirka 30 sekunder dör du. Slutet. Jag tycker att det är frustrerande kort, och helt uppriktigt är det roligt inte där. Kanske beror det på fusk, men jag verkar dö direkt. Jag håller mig till Mario on Switch …

Men OK, om du faktiskt gillar PUBG som de flesta tycks göra, har Microsoft ett nytt Xbox One S-paket som kan upphetsa dig – om du inte redan äger konsolen, det vill säga. Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Bundle levereras med 1 TB “S” -spelsystem, hela PUBG-spelet och mer.

“Sedan lanseringen som en konsollansering exklusiv på Xbox One i Xbox Game Preview-programmet har PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) nått otroliga milstolpar och har nyligen överträffat 4 miljoner spelare över Xbox One-familjen av enheter. Vi har blivit bortblåsta av svaret på PlayerUnknown’s Battlegrounds på Xbox One och idag är vi glada att tillkännage Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Bundle, som erbjuder fans det bästa värdet inom spel och underhållning med det hetaste spelet på planeten, säger Matt Lapsen, General Manager, Xbox Devices Marketing.

Lapsen delar detaljerna nedan.

En Xbox One S med en 1 TB hårddisk, Xbox Wireless Controller, inbyggd 4K Ultra HD Blu-ray-spelare, stöd för 4K-videostreaming, premiumljud med Dolby Atmos och tillgång till ett spelbibliotek med över 1300 spel som Forza Motorsport 7 och Cuphead. Ladda ner hela spelet av PlayerUnknown’s Battlegrounds. Gå med i striden när du spelar solo, eller samarbeta med vänner i duon eller trupper. Med Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds Bunt, du är ett steg närmare att tjäna din första kycklingmiddag. 1 månad Xbox Live Gold-testversion så att du kan uppleva det mest avancerade flerspelarnätverket. 1 månad Xbox Game Pass-testversion så att du kan upptäcka över 100 Xbox One-spel i tre generationer av spel. Xbox Game Pass-medlemmar kommer också att få tillgång till nya spel från Microsoft Studios som Sea of ​​Thieves, Förfallets tillstånd 2 och Crackdown 3 samma datum som vid deras globala lansering.

Tyvärr kan du inte ha Xbox One S PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) -paket idag. Med det sagt kan du tydligen förbeställa det för 299 $ omedelbart. Det verkar vara slutsåld redan i Microsoft Store online, så det bästa är att gå till en lokal butik för att se om förbeställningar är tillgängliga. Om inte, måste du försöka lyckan bara gå in i en butik på lanseringsdagen – 20 februari.

Har du någonsin spelat PUBG? Har jag fel när det suger? Snälla berätta för mig i kommentarerna nedan.

0 Shares